Meistä

Sunset Charcoalin tarina 

 

Sunset Charcoalin tarina alkoi vuonna 2020 kun yrityksen perustaja tapasi työmatkallaan Vietnamissa paikallisen grillihiilivalmistajan. Hän kertoi, että heillä ei ole tuotteilleen maahantuojaa Suomeen ja ehdottaa olisiko kenties kiinnostusta lähteä maahantuontiin. Hetken pohdittuaan asiaa ja perehdyttyään laadukkaiden grillihiilien markkinaan Suomessa todettiin, että mikä ettei, kyllähän tätä täytyy ainakin kokeilla.  

Sunset Charcoal Oy perustettiin ja asetettiin tavoitteeksi myydä kovapuusta valmistettuja premium, ravintolatason grillihiiliä suomalaisille kuluttajille kohtuulliseen hintaan. Pian ensimmäinen kontti lähti maailmalta kohti Suomea kyydissään Longania ja muita paikallisia hiililaatuja.  

Sunset Charcoalia pyöritettiin muiden töiden ohessa reilun vuoden ajan, mutta elämäntilanteen muutututta työmäärä alkoi tuntua raskaalta ja silloinen omistaja päätti fb:n grillausryhmässä kysellä löytyisikö yritykselle innokasta jatkajaa.  

2021 joulukuun alusta Sunset Charcoal siirtyykin Vantaalaiselle perheelle jolla grillaus on lähellä sydäntä. He tekivät päivityksen yrityksen ulkoasuun, siirsivät verkkokaupan uudelle alustalle ja jatkavat toimintaa alkuperäisen omistajan viitoittamalla tiellä, tavoitteenaan tuoda Suomen markkinoille hyvälaatuista ja kohtuuhintaista kovapuuhiiltä mahdollisimman suoraan tuottajilta.  

 

Miksi Sunset Charcoal? 

Innokkaina grillaajina tiesimme kuin tärkeitä kunnolliset hiilet ovat. Käytettyämme monia erilaisia ja eri hintaisia hiiliä vuosien kuluessa olemme omasta mielestämme löytäneet hyviä vaihtoehtoja ja halusimme tarjota niitä myös muille.  

Haluamme Sunsetilla on tarjota Suomen kotigrillaajille ja ravintoloitsijoille ravintolatason, premium-luokan grillihiiliä järkevään hintaan. 

Hyvän grillauskokemuksen perustana ovat laadukkaat grillihiilet. Ne palavat tasaisesti, mahdollistavat tuntikausien grillaamisen ja tuovat ruokaan sen täydellisen grilliaromin. Grillaaminen laadukkailla hiilillä on nautinnollista ja palkitsevaa alusta loppuun. 

Me ostamme suoraan maailman parhailta valmistajilta ravintolatason XL-kokoisia grillihiiliä ja tuomme ne Suomeen. Me muutamme grillihiilimarkkinat ja hintatason grillaajien eduksi. 

Meidän hiilemme ovat aina isokokoisia, vastuullisesti tuotettuja, pitkään palavia ja markkinoiden edullisimmat omassa kategoriassaan.  

  

Grillauksen nautintoa - parhaimmillaan 

 


 

Sunset Charcoal logo vaalea