brisketti RSS
Brisketti Kamadossa
Brisket grillissä on aivan miellettömän hyvää ruokaa. Kamado on omiaan Brisketin valmistukseen jossa liha pääsee tasaisesti kypsymään savuisessa ympäristössä. Ohjeita Brisketin valmistukseen on netti pulloillaan ja tässä yksi vielä, meillä hyväksi havaittu resepti. Ensiksi, kannattaa valita korkealaatuinen liha jossa on rasvaa noin sentti joka mehevöittää makua sopivasti. Briskettiä löytyy sekä litteää, rasvattomampaa versiota jota kutsutaan nimellä "flat" ja paksumpaa ja marmoiroitua joka kantaa nimeä "point". Brisketin valmistus aloitetaan jo edellisenä päivänä hieromalla lihan pintaan mausteet (meillä tässä käytössä Poppamiehen Spiracha Rubia), kelmuttamalla liha, ja antamalla sen maustua jääkaapissa yön yli. Anna lihan maustua jääkaapissa noin vuorokauden Ota liha seuraavana päivänä huoneenlämpöön pari tuntia...
Tunnisteet
- Kaikki
- brisketti
- brisketti grillissä
- brisketti kamadossa
- grillattu kala
- Grillihiilet
- grillikalaa
- grillikana
- Hiilet
- hirvenpaisti
- hirvenpaisti kamadossa
- hirvenpaistin valmistus grillissä
- kala grillissä
- kala kamadossa
- kalan grillaus
- kalansavustus
- Kamadogrillaus
- kanaa grillissä
- kanaa kamadossa
- kasviksia grillissä
- Kovapuuhiilet
- Kovapuuhiilien erot
- Kovapuuhiilien ominaisuudet
- Lihaa grillissä
- Maminha
- Marabu kovapuuhiilet
- naudan sisäpaisti
- Pizza
- Pizza grillissä
- Pizza Kamadossa
- savukalaa
- savustettu kala
- savustettu lohi
- yrttikana