brisketti RSS

brisketti, brisketti grillissä, brisketti kamadossa -

Brisket grillissä on aivan miellettömän hyvää ruokaa. Kamado on omiaan Brisketin valmistukseen jossa liha pääsee tasaisesti kypsymään savuisessa ympäristössä.  Ohjeita Brisketin valmistukseen on netti pulloillaan ja tässä yksi vielä, meillä hyväksi havaittu resepti. Ensiksi, kannattaa valita korkealaatuinen liha jossa on rasvaa noin sentti joka mehevöittää makua sopivasti. Briskettiä löytyy sekä litteää, rasvattomampaa versiota jota kutsutaan nimellä "flat" ja paksumpaa ja marmoiroitua  joka kantaa nimeä "point".  Brisketin valmistus aloitetaan jo edellisenä päivänä hieromalla lihan pintaan mausteet (meillä tässä käytössä Poppamiehen Spiracha Rubia), kelmuttamalla liha, ja antamalla sen maustua jääkaapissa yön yli.  Anna lihan maustua jääkaapissa noin vuorokauden Ota liha seuraavana päivänä huoneenlämpöön pari tuntia...

Lue lisää