kanaa kamadossa RSS

grillikana, kanaa grillissä, kanaa kamadossa, kasviksia grillissä, Marabu kovapuuhiilet, yrttikana -

Tässä ehkä hieman kesäisempi resepti jossa yhdistyy kevyempi kanan filee, tuorejuustot, yritit ja kasvikset. Lisukkeeksi grilliin pääsi puolikas kesäkaali, parsaa ja sipuli. Kaikki valmistuu kerralla grillissä noin 30 minuutissa. Päätimme lisäksi käyttää savustuslankkua grillauksessa joten aloitimme laittamalla laudan likoamaan. Laudalla saa lihaan pehmeämmän ja savuaromillisen lopputuloksen. Eli sopii mainiosti kanan, lihan ja kalan grillaamiseen. Likoamisaika laudalle oli n. 1-2 h. Sanoisin että enempi on parempi likoamisajassa.    Kuva: Viskilautaa liotetaan vedessä n. pari tuntia ennen grillausta Kanafileet täytettiin tuorejuustoseoksella ja käärittiin vielä lopuksi pekonipakettiin. Tällä saa lihaan mehevyyttä ja pekoni tuo kivan lisän ja tasapainon kanan keveyteen ja kasvislisukkeisiin. Tuorejuustoseokseen olimme sekoittaneet...

Lue lisää