kanaa kamadossa RSS
Kanan yrttifileet grillissä
Tässä ehkä hieman kesäisempi resepti jossa yhdistyy kevyempi kanan filee, tuorejuustot, yritit ja kasvikset. Lisukkeeksi grilliin pääsi puolikas kesäkaali, parsaa ja sipuli. Kaikki valmistuu kerralla grillissä noin 30 minuutissa. Päätimme lisäksi käyttää savustuslankkua grillauksessa joten aloitimme laittamalla laudan likoamaan. Laudalla saa lihaan pehmeämmän ja savuaromillisen lopputuloksen. Eli sopii mainiosti kanan, lihan ja kalan grillaamiseen. Likoamisaika laudalle oli n. 1-2 h. Sanoisin että enempi on parempi likoamisajassa. Kuva: Viskilautaa liotetaan vedessä n. pari tuntia ennen grillausta Kanafileet täytettiin tuorejuustoseoksella ja käärittiin vielä lopuksi pekonipakettiin. Tällä saa lihaan mehevyyttä ja pekoni tuo kivan lisän ja tasapainon kanan keveyteen ja kasvislisukkeisiin. Tuorejuustoseokseen olimme sekoittaneet...
Tunnisteet
- Kaikki
- brisketti
- brisketti grillissä
- brisketti kamadossa
- grillattu kala
- Grillihiilet
- grillikalaa
- grillikana
- Hiilet
- hirvenpaisti
- hirvenpaisti kamadossa
- hirvenpaistin valmistus grillissä
- kala grillissä
- kala kamadossa
- kalan grillaus
- kalansavustus
- Kamadogrillaus
- kanaa grillissä
- kanaa kamadossa
- kasviksia grillissä
- Kovapuuhiilet
- Kovapuuhiilien erot
- Kovapuuhiilien ominaisuudet
- Lihaa grillissä
- Maminha
- Marabu kovapuuhiilet
- Naudan poskilihat
- naudan sisäpaisti
- Naudanlihan grillaus
- paisti grillissä
- Pizza
- Pizza grillissä
- Pizza Kamadossa
- quebracho kovapuuhiilet
- savukalaa
- savustettu kala
- savustettu lohi
- sisäpaisti
- yrttikana